FITNESS PROGRAMI U FITNESS KLUBU BODY ACTIVE

Fitness se definiše kao kvalitet ili stanje spremnosti. Moderna definicija kondicije opisuje ili osobu ili sposobnost mašine za obavljanje određene funkcije ili holistički definiciju ljudske prilagodljivosti da se nose sa različitim situacijama. Ovo je dovelo do međusobne povezanosti ljudske sposobnosti i atraktivnosti koja se u današnje vreme poistovećuje i ogleda u zdravom životu i zdravom izgledu. Što se tiče specifične funkcije, fitness se pripisuje osobi koja poseduje značajne aerobne ili anaerobne sposobnosti, tj. snagu ili izdržljivost.

Fitness podrazumeva snagu, izdržljivost, brzinu, ravnotežu i koordinaciju prilikom bavljenja bilo kojim poslom ili aktivnošću koja zahteva navedene osobine u datom vremenu. Dobro osmišljen i raznovrsan fitness program će poboljšati opšte stanje vežbača u svim aspektima, a ne samo u jednom, kao što je samo program kardio/respiratorne izdržljivosti ili samo trening sa tegovima.

  • INDIVIDUALNI TRENINZI

    Individualni fitness treninzi konjarnik Beograd

    Individualni fitness treninzi u fitness klubu Body Active sa licenciranim trenerima. Fitness treninzi u prijatnom ambijentu prema individualnom programu... Više...